Варненка реши да сподели какво е преживяла преди ден в КАТ

...
Варненка реши да сподели какво е преживяла преди ден в КАТ
Коментари Харесай

Варненка отиде до КАТ и... се засрами СНИМКИ

Варненка реши да показа какво е претърпяла преди ден в КАТ - Варна. Разказът й ще се стори на мнозина прочут - тъй като картината, обрисувана от нея, поразително наподобява на много други институции в страната ни. От което ни става тъжно - за нас самите, и за страната ни...

Ето какво описа дамата:

Първо, на всички места към постройката има буйна растителност и очевидно няма кой да я окоси. Сградите изоставени, неподдържани, като пред събаряне… Припомнете ми, това е Варна, нали? Голям регионален град. Толкова доста хора минават отсам и стават очевидци на всичко това.

Изкачих стълбите и влязох първо в по-голямата зала. Там изчаках на опашка, с цел да ми кажат, че съм за ниските здания в профил.
Излязох, само че съм тръгнала в неверната посока към паспортната работа. Там ми споделиха да заобиколя от другата страна около спирката и от там през каналите да отида до другата зала.

Минах през каналите и стигнах до залата. Там служител на реда стоеше до машина и теглеше номера. Даде ми 107. След 10 минути отново трябваше да изтегли и ми даде… 106.

Цялата конюнктура в залата беше потискаща - мръсно на всички места, захабено и изпочупено. През стъклата зад чиновниците видях остарели бумаги с пожълтели листи, насъбрани в картонени папки, няма такава гледка… И това е - отново дублирам, в огромния регионален град Варна.

А по какъв начин ли е в по-малките градчета? И кой има интерес да се посрещат и обслужват хора по този начин. Много е европейско, единствено дето на никое място не може да се види по Европа.

И тъжно, и срамно. Докога?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР